Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баламутівська громада» (код ЄДРПОУ: 04402586) був реорганізований і увійшов до складу Розсошанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Баламутівська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Розсошанської громади

Протокол №1

Дата: 28.12.2018 13:47
Кількість переглядів: 586

Протокол №1

Громадських слухань

Фото без опису

Від 24.05. 2017 року с. Баламутівка

Присутні : 137 чол.

Запрошені : Буділовський С.В., Михайлівський сільський голова

ПОРЯДОК ДЕННИЙ :

1. Про розгляд пропозиції Ярмолинецької селищної ради щодо створення Ярмолинецької об’єднаної територіальної громади.

2. Про розгляд пропозиції Михайлівської сільської ради щодо створення Михайлівської

об’єднаної територіальної громади.

3. Про створення Баламутівської об’єднаної територіальної громади.

1. Слухали : Гопчака Василя Петровича, сільського голову

Про розгляд пропозиції Ярмолинецької селищної ради щодо створення Ярмолинецької об’єднаної територіальної громади

(ознайомлення з пропозицією Ярмолинецької селищної ради щодо створення Ярмолинецької об’єднаної територіальної громади з центром в смт. Ярмолинці)

Виступили : Ощепков О.М., житель с. Баламутівки

с. Баламутівка розташоване за 15 км від обласного центру. Відстань до смт. Ярмолинці – 35 км. Для того, щоб добратись до районного центру необхідно витратити пів-дня і заплатити за поїздку 50 грн. Чому не можна створити об’єднану громаду в с. Баламутівка, яке займає зручне транспортне положення? Добиратись до с. Баламутівки було б зручно жителям суміжних сільських рад Виноградівки, Михайлівки та Монастирка. В 2015 році на сході села було одноголосно підтримано пропозицію щодо приєднання с. Баламутівки до Ружичанської об’єднаної територіальної громади. Але з різних причин таке об’єднання не відбулося. Пропоную відмовити Ярмолинецькій селищній раді у наданні згоди щодо входження с. Баламутівки в Ярмолинецьку об’єднану територіальну громаду.

Головня Г.П., жителька с. Баламутівки

Підтримую пропозицію Ощепкова О.М. , вважаю, що для жителів села буде набагато краще, якщо буде створена об’єднана територіальна громада в с. Баламутівка і всі адміністративні послуги ми будемо отримувати на місці.

Вирішили :

1. Відмовити Ярмолинецькій селищній раді у наданні згоди щодо приєднання населених пунктів Баламутівської сільської ради до складу Ярмолинецької об’єднаної територіальної громади.

Голосували : за – 93, проти-0, утрималось -0 .

2. Слухали : Гопчака Василя Петровича, сільського голову

Про розгляд пропозиції Михайлівської сільської ради щодо створення Михайлівської об’єднаної територіальної громади.

(ознайомлення з пропозицією Михайлівської сільської ради щодо створення Ярмолинецької об’єднаної територіальної громади з центром в с. Михайлівка)

Виступили : Буділовський С.В., Михайлівський сільський голова

В минулому с. Михайлівка було районним центром. На даний час на території сільської ради працює дільнична лікарня, пожежне депо, центр швидкої допомоги ветеринарна медицина. В зв’язку з цим на базі сільської ради можна було б створити об’єднану територіальну громаду з центром в с. Михайлівка.

Явдошин П.Й., житель с. Баламутівки

На даний час інфраструктура Михайлівки в занедбаному стані. Добиратись з Виноградівки, чи з Іванковець до Михайлівки не зручно. Якщо створити об’єднану громаду в Баламутівці- це буде зручно для всіх, так як через село проходить 27 рейсів на м. Хмельницький. Інфраструктура, яка є в Михайлівці при створенні Баламутівської об’єднаної громади залишиться в Михайлівці. Ніхто заново не буде створювати її в Баламутівці. Тому для зручності жителів суміжних сільських рад найкращим варіантом було б створення Баламутівської територіальної громади з центром в с. Баламутівка.

Кузьмич Н.П., жителька с. Баламутівка

Виступаю проти створення об’єднаної територіальної громади з центром в селі Михайлівка, так як це не зручно всім. З початку необхідно їхати до Михайлівки, щоб отримати потрібний документ, а потім вертатись назад, щоб подати його до районного чи обласного центру.

Сандер М.П., жителька с. Баламутівка

Повністю підтримую попередніх виступаючих і пропоную відмовити Михайлівській сільській раді у наданні згоди на об’єднання сіл Баламутівської сільської ради в Михайлівську об’єднану територіальну громаду.

Вирішили :

1. Відмовити Михайлівській сільській раді у наданні згоди щодо приєднання населених пунктів Баламутівської сільської ради до складу Михайлівської об’єднаної територіальної громади.

Голосували : за – 93, проти-0, утрималось -0 .

3. Слухали : Гопчака Василя Петровича, сільського голову

Про створення Баламутівської об’єднаної територіальної громади.

У спілкуванні з сільськими головами с. Монастирок та с. Виноградівки щодо можливого створення об’єднаної територіальної громади, вони висловили побажання жителів своїх сіл створити об’єднану територіальну громаду з центром в с. Баламутівка, так як Баламутівка займає вигідне географічне положення і є населеним пунктом з найкращим транспортним сполученням. На території села є загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, проводиться капітальний ремонт дитячого навчального закладу, поштове відділення, фельдшерський пункт, аптечний кіоск, будинок культури, три торгові точки. Є приміщення для розміщення різних установ. Тому є можливість створити об’єднану територіальну громаду.

Пасечний В.О., Шаблевський М.Д., Нагорний М.Г.

Підтримали ініціативу сільського голови Гопчака В.П.

Вирішили :

1. Дати згоду на добровільне об’єднання територіальних громад сіл :

Виноградівка, Слобідка Виноградівської сільської ради;

Монастирок, Іванківці, Михалківці Монастироцької сільської ради;

Михайлівка, Видошня, Іванівка, Королівка, Микитинці, Лука Михайлівської сільської ради;

Пасічна, Васильківці, Магнишівка Пасічнянської сільської ради;

с. Баламутівка Баламутівської сільської ради

в Баламутівську об’єднану територіальну громаду з центром в с. Баламутівка.

2. Сільському голові звернутися до територіальних громад сіл, зазначених у пункті 1 цього рішення, з пропозицією про добровільне об’єднання територіальних громад.

Голосували : за – 93, проти-0, утрималось -0 .

Голова громадських слухань В.П. Гопчак

Секретар О.І. Горбатюк


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано