Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баламутівська громада» (код ЄДРПОУ: 04402586) був реорганізований і увійшов до складу Розсошанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Баламутівська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Розсошанської громади

Прокуратура повідомляє

Дата: 12.06.2020 11:56
Кількість переглядів: 177

ГОРОДОЦЬКА МІСЦЕВА ПРОКУРАТУРА

 

 0253-2-15-81                                                                     jarmol_prok@ukr.net

12 червня 2020 року

 

ВИКРАСТИ ЗА 60 СЕКУНД ПО-ЯРМОЛИНЕЦЬКИ

 

Городоцька місцева прокуратура з місцем дислокації смт Ярмолинці, повідомляє наступне.

Прокурорами місцевої прокуратури за місцем дислокації  смт Ярмолинці  підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителя області, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України(крадіжка).

Досудовим розслідуванням, встановлено, що в один із днів лютого обвинувачений, перебуваючи в с.Баламутівка, скориставшись хвилинною відсутністю власниці, викрав із подвір’я домогосподарства велосипед, вартістю понад 3 000 грн. та спокійно поїхав на ньому додому – в с.Ружичанка Хмельницького району.

В той же час, катався на велосипеді молодик не довго, оскільки вже через кілька днів працівники поліції знайшли злодія та викрадене майно повернулось законній власниці.

Усвідомлюючи протиправність своїх дій та вину, молодик щиро покаявся, помирився із потерпілою та скористався своїм правом укласти угоду про примирення.

Вироком Ярмолинецького районного суду від 10.06.2020 вищевказану угоду було затверджено, молодика визнано винним, засуджено до штрафу 850 грн. та стягнуто 630 грн. процесуальних витрат, які він повинен сплатити до бюджету.

 

Примітка: Угода про примирення може бути укладена за ініціативою потерпілого, підозрюваного або обвинуваченого. Домовленості стосовно угоди про примирення можуть проводитися самостійно потерпілим і підозрюваним чи обвинуваченим, захисником і представником у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості та у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення.

 

Прокурор

Городоцької місцевої прокуратури                                                         І.Лежнін


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано