Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баламутівська громада» (код ЄДРПОУ: 04402586) був реорганізований і увійшов до складу Розсошанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Баламутівська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Розсошанської громади

Прокуратура повідомляє

Дата: 26.08.2020 15:33
Кількість переглядів: 195

                                                               Фото без опису


ГОРОДОЦЬКА МІСЦЕВА ПРОКУРАТУРА

  0253-2-15-81                                                                      jarmol_prok@ukr.net

26 серпня 2020 року


Місцевою прокуратурою за місцем дислокації смт Ярмолинці  підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання боєприпасів.
Так, у червні поточного року до Ярмолинецького районного суду спрямовано клопотання про звільнення жительки району від кримінальної відповідальності, передбаченої ст.263 КК України.
Згідно рішення суду – в травні 2020 року місцева жителька, перебуваючи в лісосмузі поблизу смт Ярмолинці виявила пакет із 21 предметом схожим на набої та перенесла їх за місцем свого проживання.
В той же час, усвідомлюючи протиправність своїх дій та переживаючи за можливі наслідки, вже через 2 тижні вона звернулася до працівників поліції та добровільно передала останнім вищевказані предмети, які згідно висновку експерта є боєприпасами до нарізної спортивно-мисливської вогнепальної зброї. 
Ухвалою Ярмолинецького районного суду, враховуючи  добровільне звернення до працівників поліції та видачу небезпечних предметів, останню звільнено від кримінальної відповідальності.

Роз’яснюю, що згідно ч.3 ст.263 КК України звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Прокурор 
Городоцької місцевої прокуратури                                                         І.Лежнін


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано