Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баламутівська громада» (код ЄДРПОУ: 04402586) був реорганізований і увійшов до складу Розсошанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Баламутівська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Розсошанської громади

Городоцька місцева прокуратура інформує

Дата: 30.10.2020 12:28
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

 

ГОРОДОЦЬКА МІСЦЕВА ПРОКУРАТУРА

 

 0253-2-15-81                                                                     jarmol_prok@ukr.net

 

28 жовтня 2020 року

 

Городоцька місцева прокуратура з місцем дислокації смт Ярмолинці, повідомляє наступне.

Прокурорами місцевої прокуратури за місцем дислокації  смт Ярмолинці  підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителя області, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України(крадіжка поєднана із проникненням в житло та інше приміщення).

Досудовим розслідуванням, встановлено, що в один із днів липня житель с.Москалівка, перебуваючи за місцем свого проживання, вирішив навідатись до домогосподарства своєї сусідки.

Вже перебуваючи на господарстві обвинувачений зірвав замки на дверях будинку та сараю, звідки викрав комплектуючі до велосипедів, газового котла та металевий посуд на загальну суму понад 4 000 грн.

Усвідомлюючи протиправність своїх дій та вину, чоловік щиро покаявся, помирився із потерпілою та відшкодував усю завдану його діями шкоду.

Вироком Ярмолинецького районного суду від 28.10.2020 чоловіка визнано винним та призначено покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі. В той же час суд, із урахуванням особи винного, позиції потерпілої та обставин справи, на підставі ст.75 КК України, надав підозрюваному можливість виправитись упродовж 1 року 6 місяців іспитового строку. 

Прокурор

Городоцької місцевої прокуратури                                                         І.Лежнін


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано